PERSONLIG TRÆNING

ET PERSONLIG TRÆNINGS FORLØB HOS MIG INDEHOLDER:

  • 1 ½ times første konsultation
  • Individuelt trænings program
  • Kostråd og vejledning i spisemønster
  • Tanita body måling
  • Mail opfølgning
  • Vejledning i vane brydning
  • Støtte og motivation under hele forløbet

PERSONLIG TRÆNINGS PRISER

Personlig træning1 personTræning for 2Anbefalet brugs periode
1 time650kr——21 dage
8 timer4800kr6400 kr3 mdr.
12 timer7000kr8800kr5 mdr.
20 timer10500kr13800kr7 mdr

LIDT OM MIG OG MIN TRÆNINGS FILOSOFI:

Jeg er certificeret personlig træner, kostvejleder, Reformer instruktør, yogalærer og mindfulness underviser. Jeg har en stor interesse for holistisk sundhed, indsigt, ændring af vaner og livsstil. Jeg mener træning skal være effektiv, sjovt og uden pres, men med rette støtte og motivation.

Har du brug for der er en som råber og på den vis vokalt holder dig i gang under træningen, så er jeg nok ikke rette, søger du derimod en der er dedikeret, yder støtte, motivation, omsorg og indsigt, samt en der holder dig fast på de nye vaner og de aftaler du laver med dig selv og mig- så er du det rette sted:-)

Jeg har på egen krop erfaringer med flere operationer, genoptrænings forløb, overvægt/ustabil vægt, fysiske smerter og ved hvordan disse udfordringer kan påvirke ens humør og ikke mindst ens trænings lyst. Det er mit ønske at mine erfaringer, sideløbende med mine faglige uddannelser kan hjælpe andre til et sundere liv med øget livs kvalitet.

Jeg er god til mennesker og til finde ud af hvad der virker og ikke virker for den enkelte, jeg er ærlig og mener jeg ikke er den rette træner/vejleder for dig-så for du det at vide.  Jeg afslutter det jeg er begyndt på, jeg er vedholdende, kan lide at vinde (ved ikke helt om jeg synes det er en god ting) og synes at noget af det mest energi givende og glædes fyldte er når jeg opdager at jeg fysisk har rykket mig. Men jeg fungerer IKKE under pres fra andre, så min motivation skal komme fra mig selv, og det er netop en af de ting jeg vil have i fokus under et trænings forløb hos mig, at finde ind til DIN motivation, DIN styrke og den trænings form der virker for DIG – også efter vi har afsluttet vores samarbejde.

Vi lever i et samfund der bliver mere og mere bundet op på at vi skal yde og præstere. Dette skal gøres mens det forventes vi ser perfekte og fejlfri ud 24-7, og samtidig skal der præsteres på jobbet, i fritiden, i familie livet, i forholdet, i single livet og i stort set alle vores sociale kredse- derfor ønsker at tilbyde et pusterum i form af støttende, motiverende, præstations fri træning og vejlednings sessioner-Hos mig er du velkommen præcis som du er 🙂