YOGA EVENTS OG WORKSHOPS

YOGA & TIDSLØSE TONER

Jacob Hauge Mateo

Giv næring til din krop, dit sind og til hele DIG.

VEJLEDNENDE PROGRAM:

 • kl.  13.30-13.45 Ankomst & praktisk
 • Kl. 13.45-15.15 Yoga & Toner
  • 13.45-15.00 Yoga & åndedræt 
  • 15.00-15.15 Afspænding m. meditative toner
 • Kl. 15.15- 15.40 Pause:
  • te/kaffe & snacks 
 • Intim koncert v Jacob Hauge Mateo
  • 15.40- 17.00 (kort pause undervejs) 

STED:

TID: 13/4 2024 13.30-17.00 

INTRO early bird tilbud- køb før d 1 april  

Early bird Yoga & koncert: 245 kr

Early bird Koncert & kaffe: 95kr.

Billetpriser 2 – køb efter 1 april

Yoga & koncert: 345 kr  

Koncert & kaffe/te: 145 kr  

YOGA FORDYBELSES WEEKEND

I samarbejde med Jacob Aremark

Sæt kryds 17-19 maj 2024– yderligere info på vej.

På fordybelsesweekenden laver vi fysisk yoga som du (måske) kender det, og krydrer med åndedrætsteknikker, meditation, dybdeafspænding, massage, filosofi, gode samtaler & lækker, vegansk mad. 

Hvis du aldrig før har været på retreat, er dette her et godt sted at starte, og er du gammel i gårde, lover vi, at du ikke bliver skuffet.  For os er yoga en måde at blive bekendt med sig selv på. 

Fordybelsesweekenden er en lejlighed for dig til  at tage en pause fra hverdagens jag og bruge lidt kvalitetstid på dig selv – men det vil også være et centralt tema for weekenden, hvordan vi tager det gode fra yogaen med hjem igen. 

Weekenden er uden overnatning – så du har en oplagt lejlighed til at lege med at tage retreat-fornemmelsen med hjem til dig selv. 

NATUR YOGA & SELVOMSORG

Juni 2024: Yoga, meditation, cupping & akupressur- en plejende workshop

Dato og yderligere info på vej.

Har du lyst til en dag med særlig selvpleje til krop & sind, i dejlig rolig natur omgivelser , så der denne plejende Yoga & Massage workshop måske det du søger.
Denne workshop indeholder både yoga, meditation og undervisning i at bruge cupping og akupressur som selvbehandling, samt kaffe/te og snacks.

VEJLEDENDE PROGRAM:

~ 10.00-10.15 Ankomst
~ 10.15- 11.45 Meditativ Yoga & meditation
~ 11.45- 12.15 Pause med te & kaffe og snacks
~ 12.15 – 14.15 Intro-workshop undervisning: Cupping og Akupressur som selvbehandling.
~ 13.15 – 13.45 walking meditation/hav dyb

~ 13.45-14.45 Egen behandling

~ Opsamling og tak for nu

Yoga- som forebygger og frisætter

Yogasessionen vil være et mix af Hatha yoga, flow og sensitiv yoga, niveauet vil blive tilpasset så alle kan være med. Uanset om du er helt nybegynder eller rutineret yogi så er du velkommen og du vil blive mødt der hvor du er i din yoga praksis.
Vi laver kraftfuld langsom yoga, der både styrker og strækker. Vi øver os i at opdage og lytte til kroppens ”sprog”, erfare hvordan vi bedst kan bevæge os pleje egen krop. Hvornår skal vi give lidt mere og hvornår skal vi give lidt mindre? Hvordan kan vi vise hensyn til evt. skader og samtidig bevæge os med frihed? Dette er noget af det vi med venlighed vil undersøge igennem denne yoga session.


Cupping og Akupressur som selvbehandling.

På denne workshop vil du blive introduceret til at kunne bruge cupping og akupressur som en del af din selvomsorgs palette.

Cupping er en massage metode hvor en hul genstand – hos mig er det en cup lavet af blød silicone – sættes på huden og suges fast ved hjælp af et undertryk. Dette sug fungerer som en yderst effektiv massage, der skaber kraftig øget blodgennemstrømning i hud, muskler og bindevæv. Massagen med cupper stimulerer samtidigt lymfesystemet og kan hjælpe kroppen af med væskeophobninger.

De fleste oplever via cupping hurtig lindring på muskelspændinger og stivheder i kroppen samt en fornemmelse af øget energi og over tid kan man opleve bedre hud, færre væskeophobninger og mindre cellulitis.
Akupressur er blide, masserende tryk og strøg på udvalgte områder og punkter på kroppen (akupunkturpunkter og meridianbaner) og kan være en dejlig måde at have kontakt med sig selv mens man støtter kroppens selvhelbredende kræfter.

Efter workshoppen vil du have en bedre forståelse af hvordan cupping og akupressur kan bruges på din egen krop og du vil have nogle cupping teknikker og en håndfuld akupressur punkter at gå i gang med.

Det er primært en praktisk oplevelse med masser af plads til mærke, prøve og stille spørgsmål.
Anne Louise har været Akupunktør og Cuppingmassør siden 2005 og arbejder fuldtid som behandler i egen klinik i Beder. Se mere på www.akupunkt.dk

yoga and the beach . strand yoga . natur yoga

NATUR YOGA MED HAVDYB- STRAND ELLER I PRIVAT HAVE:

Ønsker I privat yoga event ved/nær Saksild Strand.

Jeg afholder private yoga events efter aftale, både heldags og halv dags arrangementer er mulige. Eventet kan sammen sættes efter jeres ønsker. Men kunne fx være en af følgende:

 • Morgen yoga og havdyb med efterfølgende Brunch
 • Sove lidt længere og vi blot mødes til Yoga & Brunch.
 • Yoga & Tapas
 • Yoga & Meditation med efterfølgende gåtur.
 • Kan også være i blot ønsker at mødes til 1-2 timers yoga og så returnere til eget sommerhus/ferie planer.
  • * Afhængig af hvilket type event og antal deltager, så varier priserne fra 750kr – 2500kr.

Saksild Strand er kendt som en af Danmarks bedste badestrande, og det er ikke uden grund. Her er det reneste vand og babyblødeste hvide sand, og mange har stranden som deres yndling. De rolige omgivelser bliver suppleret af gode toiletforhold, livreddertårn, dejlige isboder, spisesteder og kort afstand til campingplads og sommerhuse. Du kan læse mere om de mange muligheder i området her: https://www.kystlandet.dk/kystlandet/oeer-og-byer/saksild