YOGA EVENTS OG WORKSHOPS

YOGA & BRUNCH MED UDSIGT

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/17342/yoga-og-brunch-hos-volleshave-gaardbutik/

NATUR YOGA MED HAVDYB- STRAND ELLER I PRIVAT HAVE:

Ønsker I privat yoga event ved Saksild Strand.

Jeg afholder private yoga events efter aftale, både heldags og halv dags arrangementer er mulige. Eventet kan sammen sættes efter jeres ønsker. Men kunne fx være en af følgende:

  • Morgen yoga og havdyb med efterfølgende Brunch
  • Sove lidt længere og vi blot mødes til Yoga & Brunch.
  • Yoga & Tapas
  • Yoga & Meditation med efterfølgende gåtur.
  • Kan også være i blot ønsker at mødes til 1-2 timers yoga og så returnere til eget sommerhus/ferie planer.
    • * Afhængig af hvilket type event og antal deltager, så varier priserne fra 750kr – 2500kr.

Saksild Strand er kendt som en af Danmarks bedste badestrande, og det er ikke uden grund. Her er det reneste vand og babyblødeste hvide sand, og mange har stranden som deres yndling. De rolige omgivelser bliver suppleret af gode toiletforhold, livreddertårn, dejlige isboder, spisesteder og kort afstand til campingplads og sommerhuse. Du kan læse mere om de mange muligheder i området her: https://www.kystlandet.dk/kystlandet/oeer-og-byer/saksild

D 17 december 2022 fra 10.15- 12.00 i sal 3

TIDELIGERE EVENTS:

JULE YOGA EVENT- HOT & HYGGELIGT

Hygge og jule snacks i caféen 12-12.30

Åben for ALLE medlemmer af Odder Fitness Centeret

Vi starter i normal stuetemperatur og derefter stiger temperaturen i løbet af den første time, når kl. bliver 11.00 så er der HEAT yoga i 37 grader.

Vi begynder med at lande på måtten, derefter laver vi styrkende langsom flow yoga med balancen i fokus, efterhånden som varmen stiger forsætter vi med Hatha og yin yoga inspirerede øvelser og dybe stræk. Vi slutter af med guidet meditation og en lang lækker sanse afspænding.

Efter undervisning fra ca.12-12.30 vil der være lidt jule snack og hygge i caféen, for dem der har lyst😊

Jeg GLÆDER mig meget til at lave yoga og hygge sammen med jer alle😊

YOGA & BRUNCH EVENT I DEN ØKOLOGISKE HAVE D. 26 AUGUST 2022- 2 pladser tilbage

YOGA & BRUNCH EVENT I DEN ØKOLOGISKE HAVE

UDSOLGT

Dato:26-2 2022

Tid: kl.9.00-12.30

Sted: Væksthuset i den økologiske have-Økologiens Have, Rørthvej 132, 8300 Odder

Beskrivelse:

Lone Thomsen underviser i en kombination af mild Hatha og flow yoga, det er en meditativ og styrkende yoga form, hvor vi kommer igennem hele kroppen. Der ligges ud med invitation til at ved hjælp af åndedrættet at give plads til DIG, slippe hverdagen og blive nærværende i kroppen, i nuet og på måtten. Derefter udfører vi de klassiske yogastillinger i et langsomt flow, hvor vi træner både balance, styrke og smidighed-niveauet bliver tilpasset så alle fremmødte kan være med. Den sidste del af træningen bruger vi på stræk og derefter en guidet meditation.

Camilla tager derefter over og slutter undervisningen af med en dejlig afspændende yoga nidra, og vi håber du går fra eventet med ro i kroppen og måske også sindet.

Pris og tilmelding:

Early bird pris til d. 15 december 2021 på 275 kr. derefter koster det 350 kr.

Der tilmeldes og betales via Odder billetten, følg linket: https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/11361/yoga-og-brunch-i-den-oekologsike-have/

PROGRAM:

🔸9.00-9.15: Velkommen

🔸9.15-10.30: Mild Hatha yoga og meditation v Lone Thomsen

🔸10.30 -11.00: Yoga Nidra v Camilla

🔸11.00-11.15: Pause-med mulighed for gåtur i haven

🔸ca. 11.15/11.30- 12.30: Mokost -Brunch & frokost i et tilberedt af Restaurant Himmel & Hav

Hvem kan være med?

ALLE der har lyst til hyggelig formiddag med dejlig yoga og lækker mad – Det er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen.

Hvad skal vi tage med?

Eget yoga udstyr og varme sokker og trøje til under afspændingen, vandflaske og gerne egen pude og tæppe.Det er muligt at låne udstyr fra Odder Fitness Center, men har man egen yoga måtte, blokke, bælter, tæpper osv. medbringer man hvis muligt og giver besked til centeret hvis der er behov for at låne udstyr.

Menu:

Mokost buffe – se menu eksempel på: https://himmeloghav.bio/menu/mokost/ Drikke vare tilkøbes

YOGA & BRUNCH I DEN ØKOLOGISKE HAVE D. 14-11 2021

YOGA WORKSHOPS HOS ODDER FITNESS CENTER

D. 12 juni 2021 kl. 9.00- 12.00

9-10.15: SLOW FLOW HATHA YOGA BESKRIVELSE:

Mit ønske er at kunne give hver elev det de har brug for og jeg gør mit bedste for at favne bredt og møde hver elev på det niveau de måtte være på, der ligges ud med invitation til at ved hjælp af åndedrættet at give plads til DIG, slippe hverdagen og være i nuet. Der undervises her en kombination af Hatha yoga, flow yoga med momenter fra sensitiv yoga. Undervisning starter med vi mærker ind i kroppen, vender opmærksomheden mod åndedrættet og bliver nærværende i kroppen, nuet og på måtten. Så udføres de klassiske yogastillinger i langsomme flydende bevægelser, vi træner balance, styrke og smidighed. Det er en rolig og styrkende yoga form hvor sekvenserne vil blive udført i et langsomt flydende tempo. 

Den sidste del af træningen bruger vi på dybe stræk, en nedkøling og slutter til sidst af med en guidet meditation eller en behagelig lang afspænding så du forlader timen med ro i kroppen. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk træning som toner kroppen og træner sindet. De dybe stræk og stillinger giver dig en følelse af, at komme helt ned i gear med mulighed for at løsne op for fysiske og måske også mentale spændinger. Både din krop og dit sind styrkes da vi træner på at skabe en indre balance samtidig med vi udføre de fysiske styrkende øvelser. Du kan blive udfordret både på både styrke, balance og smidigheden.  Dette hold er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen, jeg guider dig fra start til slut i et roligt tempo og forklarer alle yogastillingerne, så du er med hele vejen.

10.15-10.45: hygge pause med snacks

10.45-12.00: HERRE HATHA YOGA BESKRIVELSE- KUN FOR MÆND

Yoga er oprindeligt lavet af mænd og til mænd, men kvinder har været og er forsat gode til at benytte sig af de mange fordele der er ved denne træningsform, og har derfor ”overtaget” yogaen. Ønsker du som mand at vinde lidt af yogaen tilbage og samtidig gøre noget godt for din egen sundhed- så har du nu muligheden😊

Undervisningen starter ofte med jeg inviterer til at slippe konkurrence og præstationsmentaliteten. Jeg ønsker med mine yogatimer at skabe en helt præstationsfri zone, uden fordømmelse, forventninger og krav til egen krop og evner. Vi begynder med at mærke ind i kroppen, vender opmærksomheden mod åndedrættet og kommer til stede på måtten. Så udføres de klassiske yogastillinger med fokus på et frit åndedræt, balance, styrke og smidighed. Det er en mindful og styrkende yoga form hvor vi går i dybden med yogaformerne, træner styrke og balance ved at blive i positionerne 4-9 åndedræt og forbliver nærværende ind og ud af positionerne.

Den sidste del af træningen bruger vi på stræk og nedkøling hvilket giver mulighed for at løsne op for fysiske og måske også mentale spændinger. Der sluttes af med en guidet meditation eller behagelig lang afspænding så du forlader timen med ro i kroppen. Holdet er til dig der ønsker en fysisk træning som styrker kroppen og træner sindet og samtidig giver dig en pause fra at handle, gøre og skulle og måske finde ind i naturlig nærværende væren. Både din krop og dit sind styrkes da vi træner på at skabe en indre balance samtidig med vi udføre de fysiske styrkende øvelser. Du kan blive udfordret både på både styrke, balance og smidigheden. På det her yogahold er der plads til alle mænd – uanset fysisk form og erfaringer. Jeg guider dig fra start til slut i et roligt tempo og forklarer alle yogastillingerne, så du er med hele vejen.

Tilmelding til Odder fitness center