YOGA HOLD UNDERVISNING

YOGA HOLD UNDERVISNING

Jeg bestræber mig altid på at skabe et så præstation frit rum som muligt og for mig handler yoga ikke så meget om at kunne udføre stillingerne perfekt, men mere om kropsbevidstheden og det at opdage hvad der sker i hele kroppen og sindet ind og ud af stillingerne. Yoga er ikke et mål der skal nås- men en rejse der skal opleves.

hot yoga. meditativ yoga. flow . Hatha yoga . Mindfulness

Beskrivelse:

Jeg underviser primært i Hatha yoga, men med inspiration fra flow og yin yoga. Vi udfører de klassiske yogastillinger med fokus på et frit åndedræt, balance, styrke og smidighed. Det er en rolig og styrkende yoga form, hvor serierne vil blive udført i et langsomt flydende tempo. Træningen starter med lande på måtten ved hjælpe af åndedræts teknikker, derefter en rolig opvarmning og så laver vi de mere dynamiske og styrkende stillinger. Den sidste del af træningen bruger vi på dybe stræk, en nedkøling og slutter til sidst af med meditation og/eller en behagelig lang afspænding så du forlader timen med ro i krop og sind. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk træning der toner kroppen og træner sindet.

Jeg bestræber mig altid på at skabe et så rummelig og præstationsfrit rum som muligt. For mig handler yoga ikke om at kunne udføre stillingerne perfekt, men mere om at øge kropsbevidstheden samt at opdage hvad der sker i kroppen og sindet på vej ind og ud af stillingerne. Den øget kropsbevidsthed hjælper med at både genoptræne og forbygge stress og fysiske skader.

YOGA HOLD

FIT & SUND SOLBJERG- YOGA MANDAG kl. 18.35- 19.50

Holdet her er til dig der ønsker en sund fysisk træning som toner kroppen og træner sindet, vi leger af og til med at synkronisere åndedræt og bevægelse, MEN vi skal IKKE være synkrone med hinanden- din krop din yoga:-)

De første ca. 65 min laver vi de fysiske asanas og den sidste ca 10 min bruger vi på kropsscanning eller meditation. Der undervises her en kombination af Hatha og flow yoga, det er en meditativ, kraftfuld og styrkende yoga form, der ligges ud med invitation til at ved hjælp af åndedrættet at give plads til DIG, slippe hverdagen og blive nærværende i kroppen, i nuet og på måtten.

Vi udføre de klassiske solhilsner i et dynamisk flow, efterfulgt af stående styrkende stillinger hvor vi træner både balance, styrke og smidighed. Den sidste del af træningen bruger vi på lidt yin yoga inspireret stræk og slutter til sidst af med en behagelig afspænding så du forlader timen med ro i kroppen. Både din krop og dit sind styrkes da vi træner på at skabe en indre balance samtidig med vi udføre de fysiske styrkende øvelser.

Du kan blive udfordret både på både styrke, balance og smidigheden, men undervisningen favner bredt og uanset niveau og erfaring så er du velkommen præcis som du er, med det der er. Der gives alternative øvelser og der er altid mulighed for at holde pauser.

  • Vi bruger stort set altid 2 blokke og tæppe på disse yoga sessioner, udstyret findes i salen.
  • Da salen i de kolde mdr. er lidt til den kølige side, så anbefaler jeg i har extra med tøj på/med. Evt. benvarmer og/eller toe sox til når vi er i bevægelse og extra sokker og trøje med til under afspændingen.

HOS FIT & SUND SOLBJERG- MILD MORGEN YOGA TIRSDAG kl. 9.00- 9.55

Der undervises her mild morgen yoga, med en kombination af Hatha yoga og sensitiv yoga. Der er en rolig og mild yoga form hvor stillinger og stræk vil blive udført i et roligt tempo.

Undervisning starter med vi mærker ind i kroppen, vender opmærksomheden mod åndedrættet og bliver nærværende i kroppen, nuet og på måtten. Så udføres stillinger i langsomme bevægelser, vi træner lidt balance, styrke og fleksibilitet og bruger god tid på dybe stræk og slutter derefter af med en behagelig afspænding så du forlader timen med ro i hele dig. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk og måske lindrende træning.

Dette hold er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen, jeg guider dig fra start til slut i et roligt tempo og forklarer alle yogastillingerne, så du er med hele vejen. Tag gerne hyggesokker med, extra trøje og evt eget tæppe.

Holdet er generelt langsomt og meditativt, hvor der er fokus på kropsbevidstheden. Vi øver os i at mærke hvad der sker i EGEN krop, så vi kan tilpasse stillingerne til egne behov og tempo. Dette er et fint hold at deltage på som opvarmning til er mere puls/styrke krævende hold, men er også fint træning blot i sig selv og en skøn måde for kroppen og sindet at vågne på.

  • Vi bruger stort set altid 2 blokke, bælte og tæppe på disse yoga sessioner, udstyret findes i salen.
  • Da salen i de kolde mdr. er lidt til den kølige side, så anbefaler jeg i har extra med tøj på/med. Evt. benvarmer og/eller toe sox til når vi er i bevægelse og extra sokker og trøje med til under afspændingen.