YOGA HOLD UNDERVISNING

YOGA HOLD UNDERVISNING

Jeg bestræber mig altid på at skabe et så præstation frit rum som muligt og for mig handler yoga ikke så meget om at kunne udføre stillingerne perfekt, men mere om kropsbevidstheden og det at opdage hvad der sker i hele kroppen og sindet ind og ud af stillingerne. Yoga er ikke et mål der skal nås- men en rejse der skal opleves.

YOGA HOLD HOS ODDER FITNESS CENTER:

YOGA FOR ALLE- Mandag kl. 17-18.15

De første ca. 50 min laver vi de fysiske asanas og den sidste 25 min bruger vi på meditation og afspænding.

Der undervises her en kombination af Hatha og flow yoga, det er en meditativ, kraftfuld og styrkende yoga form. Der ligges ud med invitation til at ved hjælp af åndedrættet at give plads til DIG, slippe hverdagen og blive nærværende i kroppen, i nuet og på måtten.

Derefter udfører vi de klassiske yogastillinger i et dynamisk flow, hvor vi træner både balance, styrke og smidighed-niveauet bliver tilpasset så alle fremmødte kan være med😊Den sidste del af træningen bruger vi på stræk, en nedkøling og slutter til sidst af med en guidet meditation eller en behagelig lang afspænding så du forlader timen med ro i kroppen. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk træning som toner kroppen og træner sindet. Både din krop og dit sind styrkes da vi træner på at skabe en indre balance samtidig med vi udføre de fysiske styrkende øvelser. Du kan blive udfordret både på både styrke, balance og smidigheden.  Dette hold er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen.

Mandag kl 18.30- 19.00 ÅBEN GRATIS MEDITATION & AFSPÆNDING FOR ALLE

BESKRIVELSE:

Dette hold er for alle der er nysgerrig på meditation/mindfulness og åndedræts teknikker, er for dig der måske søger mere ro og balance i sinde kroppen, samt træning og værktøjer til at gøre roen og balancen vedholdende.

kan være du er udfordret med den fysiske krop pt. kan være du bøvler med stress, kan også være du er helt på toppen, men ønsker at gå lidt mere i dybden med din yoga/meditations praksis- uanset så er du velkommen.

Det bliver ca. 20 min med åndedræt og guidet meditation, hvor efter vi slutter af med en afspænding.  Jeg guider ud fra det jeg har lært fra mine lærer, fra mine yoga uddannelser og fra egen erfaringer. Jeg har selv fast meditations praksis og modtager jævnligt meditations undervisning fra meget kvalificeret lærer.

Jeg er meget inspireret af tibetansk buddhisme og meditations træning i tråd med dette. Men jeg guider på dansk og på let forståeligt hverdags sprog, så alle kan være med og alle er velkommen.

Godt tip fra min lærer er: Den meditations praksis der virker bedst- er den du for lavet 😉

PRAKTISK:

Tidspunkt: Fra mandag d 13 juni tilbyder jeg GRATIS åben meditation undervisning for ALLE, fra 18.30- 19.00.

Tilmelding: Er nødvendigt- medlemmer kan tilmelde sig via flexybox og ikke medlemmer kan tilmelde sig på tlf: 86 54 58 48 (skal meldes til og fra senest 2 timer før vi starter)

Hvor: Odder Fitness Center, højgårdsvej 9A. 8300 Odder. Sal 3.

Påklædning: Du kan komme i trænings tøj, alm tøj eller lige det tøj du lyster. (salen er opvarmet til ca. 25-29 grader, så tag ikke alt for varmt tøj på.)

Udstyr: Der er måtter og yoga pøller til rådighed, men du er velkommen til at med bringe dine egene, det er muligt at tage stol med ind i salen hvis det fortrækkes.

MORGEN YOGA – Onsdag kl. 6.30-7.30

Der undervises her i Hatha yoga der er en styrkende og afspændende yoga form, holdet er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen.

Der ligges ud med invitation til at ved hjælp af åndedrættet at give plads til DIG, slippe hverdagen og blive nærværende i kroppen, i nuet og på måtten. Vi vækker kroppen venligt med lidt twist og stræk og udfører derefter de klassiske yogastillinger i et langsomt flow, hvor vi træner både balance, styrke og smidighed. Niveauet bliver tilpasset så alle fremmødte kan være med.

Den sidste del af træningen bruger vi på stræk og slutter af med afspænding så du forlader timen med ro i kroppen. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk træning som toner kroppen og træner sindet. Både din krop og dit sind styrkes da vi træner på at skabe en indre balance samtidig med vi udføre de fysiske styrkende øvelser.

HEAT YOGA- Torsdag 10.05 – 11.20holder sommer pause, opstart igen til efteråret

Der undervises her i ca. 37 grader i mild yoga fusion, der er et mix af Hatha yoga, flow yoga og sensitiv yoga. Der er en rolig og mild yoga form hvor stillinger og stræk vil blive udført i et roligt tempo. Undervisning starter med vi mærker ind i kroppen, vender opmærksomheden mod åndedrættet og bliver nærværende i kroppen, nuet og på måtten. Så udføres stillinger i langsomme bevægelser, vi træner lidt balance, styrke og fleksibilitet og bruger god tid på dybe stræk og slutter derefter af med en behagelig afspænding så du forlader timen med ro i hele dig. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk og måske lindrende træning.

Dette hold er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen, jeg guider dig fra start til slut i et roligt tempo og forklarer alle yogastillingerne, så du er med hele vejen. 

HEAT YOGA og MINDFULNESS -Fredag 15.30-16.30:

Der undervises her i 37 grader i langsom Hatha yoga der er en rolig og mindful yoga form hvor sekvenserne vil blive udført i et roligt tempo. Undervisning starter med vi mærker ind i kroppen, vender opmærksomheden mod åndedrættet og bliver nærværende i kroppen, nuet og på måtten. Så udføres de klassiske yogastillinger i langsomme bevægelser, vi træner lidt balance, styrke og fleksibilitet og bruger god tid på dybe stræk og slutter derefter af med en guidet meditation eller en behagelig lang afspænding så du forlader timen med ro i hele dig. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk og måske lindrende træning, samt ligge arbejds ugen bag dig og komme helt ned i gear og måske gå weekenden lidt mere afslappet i møde. Dette hold er for ALLE uanset erfaring og fysisk formåen, jeg guider dig fra start til slut i et roligt tempo og forklarer alle yogastillingerne, så du er med hele vejen. 

HEAT STRÆK & MINDFULNESS 16.35-17.15– holder sommer pause, opstart igen til efteråret.

Der undervises også her i infrarød varme på ca. 37 grader. Dette hold er for alle der ønsker at få strækket kroppen godt igennem, på en afspændende, nænsom og rolig måde. Vi bevæger os roligt igennem strækkende og bruger både åndedrættet og varmen som hjælper til at kunne bløde lidt extra op for evt. genstridige spændinger. Vi træner i kropsbevidsthed og er extra opmærksom på hvad kroppen kan og ikke kan og er frem for alt venlig i den måde vi kommer ind og ud af de dybe stræk på.

Er man ny til den infrarøde varme er dette her et godt begynder hold, da vi mest forbliver liggende.

Hvor: Højgårdsvej 9A. 8300 Odder.

Tilmelding og betaling: Skal ske til Odder fitness center. telefon: 86 54 58 48. mail: info@odfit.dk

HVAD ER INFRARØD VARME?

HVILKEN EFFEKT HAR DE INFRARØDE VARMEPANELER?

Infrarød varme absorberes let i kroppen. Infrarød varme er en slags bølger af molekyler, som ligner kroppens celler, kendetegnet ved infrarød varme er, at de starter vibrationer i cellerne og bevægelsen skaber varme i kroppen indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges.

 SUNDHEDSMÆSSIGE FORDELE VED INFRARØD VARME

Infrarød varme lindrer smerter ved at udvide blodkarrene og øge blodcirkulationen. Varmen vitaliserer den biologiske funktion af vores celler. Bedre cirkulation tillader mere ilt at nå tilskadekomne områder af kroppen og er med til at mindske smerter og fremskynde helingsprocessen. De dybe varmestråler er ikke kun til gavn for lymfeknuder, kirtler, blodkar og nerver under overfladen af huden, men når også ud til muskler, væv og vitale organer i de dybeste dele af kroppen. De dybe varmebølger udløser enzymaktivitet samt regenerering og normalisering af beskadigede cellevæv. Varmen kommer fra infrarøde. Du vil opleve den varme sal som et hjælpemiddel og som noget, der er godt for alle – uanset om du har skavanker eller ej.

Den infrarøde varme er specielt velegnet for folk, der er ramt af sygdomme som, Sklerose, Parkinsons, Hjerte-kar-sygdomme, Gigt og Kronisk træthed