YOGA EVENTS OG RETRÆTER

HAVE YOGA & HAVDYB – GRATIS EVENT

Dette gratis mindfull have yoga event starter kl 9.30-11.00. Hvor jeg underviser i yoga & meditation i ca 90 minutter.
Alle er velkommen og niveauet tilpasses så alle bliver mødt hvor de er i deres praksis. 

Min have ligger godt i læ og giver os et fint privat rum, med dejlige hav og fugle lyde som soundtrack til vores yoga praksis. Yoga og meditations formen bliver intuitiv, jeg underviser ud fra det jeg lige har lyst på dagen, med Hatha yogaen som fundament  og inspiration fra både flow og yin yoga. 

Disse gratis event ønsker jeg bliver til lidt en fælles ting, så jeg sørger for haven og yogaen- du sørger for dig selv~ ved at medbringe egen yoga måtte, vand, og evt tæppe, pude og yoga blokke hvis du ønsker at bruge det. 

Efter yogaen og meditationen kan man gå hver til sit eller følges ad ned til stranden- som er en af Danmarks bedste, og kun ligger 150 meter fra yoga lokationen

Tilmelding påkrævet: dig KUN hvis du ved du HELT SIKKERT kommer, så du ikke optager pladsen for en der virkelig gerne vil til yoga- hold dig opdateret og tilmeld dig gerne denne fb begivenhed: https://www.facebook.com/events/1455785152027353/

Der kun få parkerings pladser på adressen, men er muligt at parkere i gå afstand herfra.

Tillader vejret eller andre årsager ikke natur yoga, så aflyses eventet- hold jer opdateret på min fb side via denne begivenhed: https://www.facebook.com/events/1455785152027353/ og på min fb side.

Du kan se mere om mig og min yoga filosofi og erfaring her: www.yoga-in-life.dk

WORKSHOP: NATUR YOGA, MEDITATION & KROPSTERAPI -LØRDAG D. 6 JULI

Yoga-Meditation-Kropsterapeutiske massage teknikker- Frokost-Strand-gåtur el havdyb

Har du lyst til en dag, hvor du lærer at møde dig selv og din krop med opmærksomt nærvær. Hvor der er mulighed for at blive bedre bekendt med HELE dig selv og samtidig give dig selv nogle omsorgsfulde timer i dejlige naturomgivelser. ( kun 150 meter fra en af de bedste strande i landet- Saksild strand.) Så er denne Yoga, Meditation & Kropsterapeutiske Workshop måske lige det du søger.

Workshoppen indeholder både yoga, meditation, afspænding og undervisning i kropsterapeutiske massageteknikker.
Desuden serveres en let vegetarisk frokost, samt kaffe og te.

Overvejer du at deltage i Jacobs og min Yoga fordybelses weekend i september, så er denne workshop en god mulighed for at møde os begge, og få en lille smagsprøve på hvad weekenden kommer til at byde på.

VEJLEDENDE PROGRAM:

~ 10.00-10.15 Ankomst & Velkommen

~ 10.15-11.45 Natur Yoga & afspænding v. Lone Thomsen

~ 11.45-12.15 Meditation – teorien bag v Jacob Aremark

~ 12.30- 13.15 Let vegetarisk frokost

~  13.15-14.30 Miniworkshop:  Kropsterapeutiske massage teknikker v.  Jacob Aremark  

~ 14.30-15.00 Kaffe & te inkl. gåtur og havdyb for dem der har lyst.

~ 15.00 -15.30 Meditation i praksis

~ 15.30-16.00 Spørgsmål/ åbent rum og tak for nu

Natur Yoga

Yoga Sessionen vil være en kombination af yoga typer, men niveauet vil blive tilpasset så alle kan være med uanset om du er helt nybegynder eller rutineret yogi så er du velkommen og du vil blive mødt der hvor du er i din yoga praksis.

Vi laver langsom yoga, der både styrker og strækker. Vi øver os i at opdage og lytte til kroppens sprog  og justere stillingerne, så de passer netop til vores egen krop. Vi slukker for præstationen og giver os selv plads og frihed til at være uperfekte.

Kort om Lone

Jeg er yogalærer, mindfulness underviser, personlig træner, kostvejleder og arbejder med vane rådgivning. Jeg har arbejdet fast med yoga, meditation og sundhed siden 2018, og har over 1000 undervisningstimer bag mig. Man kan måske sige mit Yoga motto er: din krop- din yoga. Det interessante ved yoga er for mig at lære sin krop og sig selv at kende, samt at opdage, at man ved at bevæge sig med kærlig venlighed, ofte kan meget mere end man først troede.  Se mere på www.yoga-in-life.dk 

Lone er også eventets arrangør, så har du spørgsmål til denne workshop eller yogaen, så tøv ikke med at kontakte hende på:  lone@yoga-in-life.dk

Miniworkshop: Kropsterapeutiske massageteknikker v Jacob Aremark  

På workshop her vil du blive introduceret til massageteknikker hentet fra kropsterapien, som du kan bruge derhjemme – på dig selv og dem, du holder af. Det er simple stræk, berørings  og “løsne” øvelser, som alle kan lave, som kan have stor effekt, og som man stor set ikke kan gøre forkert. Du kan lave øvelserne for at lindre konkrete skader og problematikker i kroppen, men også “blot” for at hjælpe dig selv eller den du masserer til større ro og nærvær. Vi arbejder både alene og to-og-to. Kommer i to sammen, er i selvfølgelig velkomne til også at arbejde sammen under workshoppen her.  

Kort om kropsterapi:

Krop og psyke hænger sammen. Hvis der er smerte i kroppen, påvirker det psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Det er altid kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt. Og det er kroppen, som lider under konsekvenserne af alle vores handlinger – eller mangel på samme. De konsekvenser lægger sig som spændinger, blokeringer og dermed smerter i vores krop. Og dem kan vi selvfølgelig bedst arbejde med ved at arbejde med kroppen. 

Kort om Jacob:

Jeg har  altid været interesseret i sammenhængen mellem krop og sind.
Da jeg tilfældigt faldt over japansk kampkunst som 6 årig, var det som at genfinde noget, jeg allerede kendte – det er blevet til over 30 års træning i diverse former for kampkunst – de sidste små 25 år med Aikido.
Yoga blev for godt 15  år siden en del af mit kropslige ståsted – jeg er stadig i gang med at udforske, undersøge og videreuddanne mig på det felt.
For små 10 år siden faldt min interesse på ManuVision, et dansk udviklet behandlings- og træningssystem, som jeg nu er certificeret inden for.
Teoretisk har jeg suppleret min interesse med en kandidatgrad i filosofi, hvor jeg specialiserede mig i de dybere filosofiske teorier om kropsbevidsthed.
Og endelig har jeg – ikke mindst i forbindelse med skrivningen af min bog –  brugt rigtig meget tid på at læse op på og studere dels den filosofi der ligger til grund for vestlig kropsterapi (Reich, Lowen etc.) samt yogaens dybe filosofi og lange historiske tradition. Du kan læse mere om Jacob her: www.indrelandskaber.dk

Praktisk:

Tilmelding: Early bird pris inden 15 juni : 375kr derefter er prisen 595kr. Køb billetter her: NATUR YOGA, MEDITATION & KROPSTERAPI (odderbilletten.dk)

Medbring: Yogamåtte, tæppe, øjenpuder/sovemaske, bælte og yoga blokke, vandflaske notesbog og skriveredskab. (har du behov for at låne udstyr, så send en mail til: Lone@yoga-in-life.dk)

Afbuds betingelser: Bliver du forhindret i at deltage, så må du gerne sælge billetten til anden side, men den kan ej refunderes. Forhindre vejret arrangøren i at gennemføre eventet, så refunderes pengene.

YOGA FORDYBELSES WEEKEND

20-22 september 2024 Fra fredag kl. 16.30 til søndag kl. 14.00 

Giv dig selv en pause fra hverdagens jag og brug lidt kvalitetstid på dig selv – og tag efterfølgende yoga retreat-fornemmelsen med hjem til dig selv. 

På fordybelsesweekenden laver vi fysisk yoga som du (måske) kender det. Derudover krydrer vi med åndedrætsteknikker, meditation, dybdeafspænding, massage, filosofi, gode samtaler & lækker, vegansk mad.

Hvis du aldrig før har været på retreat, er dette her et godt sted at starte, og er du gammel i gårde, lover vi, at du ikke bliver skuffet.

For os er yoga en måde at blive bekendt med sig selv på. Weekenden kan du se som en pause, hvor du stopper op og mærker efter hvor du egentlig er henne. Du vil også få lejlighed til at lære en hel række teknikker, som du efter følgende kan tage med hjem og bruge i hverdagen, så retreat-fornemmelsen aldrig er så langt væk.

Weekenden er uden overnatning – så du har en oplagt mulighed for at lege det der med, at tage retreat-fornemmelsen med hjem. Og måske også få råd og inspiration til, hvordan det gøres bedst.  (Og bor du ikke i nærheden, så se længere nede for ideer til overnatningsmuligheder.) 

Hvad er det for noget yoga, vi laver?

Der findes mange forskellige slags yoga – det vi tager afsæt i, er klassisk hatha yoga. Det handler om at gøre de enkelte øvelser med opmærksomhed; I et tempo som hverken er søvndyssende eller sveddryppende, men lige midt imellem.

Vi underviser på en måde hvor alle øvelser kan tilpasses den specifikke krop, så du kan være med uanset fysisk formåen, skader osv. Vi er desuden to undervisere til hver klasse, så der er altid én i nærheden, som kan hjælpe dig.

Giv dig selv en pause fra hverdagens jag og brug lidt kvalitetstid på dig selv – og tag efterfølgende yoga retreat-fornemmelsen med hjem til dig selv. 

Vejledende Program:

Fredag: 

 • 16-17:30 Intro og fysisk praksis 
 • 18-19 Mad
 • 19- 20:30 Åndedræt, Meditation – sæt en intention m.m. 

Lørdag: 

 • 9:00 formiddag praksis 
 • 11:45 Frokost forberedelse
 • 12:30 Frokost   
 • 14.00 Eftermiddags session 
 • 17:00 mad forberedelse
 • 18:00 Mad 
 • 19:30-21:00 Aften session  

Søndag: 

 • 9:00 Formiddag praksis (inkl. kort pause). 
 • 11:45 Frokost forberedelse 
 • 12:30 Frokost & på gensyn

Om Jacob Aremark:

Min rejse “ind i kroppen” begyndte, da jeg som 6 årig startede til Jiu-Jitsu (sådan noge japansk noget med bælter og hvide dragter). For små 25 år siden mødet jeg Aikido (hvide dragter og bælter igen), som jeg stadig øver mig i.  For ca. 17 år siden blev jeg bidt af yoga og for omtrendt 10 år siden tog jeg en ManuVision-uddannelse (kropsterapi og-træning.) 

Jeg er superoptaget af yogaens filosofi og historie, og jeg går op i, at det jeg underviser, faktisk har en historie, men at det også skal give mening for det moderne menneske … for noget er jo ikke fedt bare fordi det er gammelt.

Jeg har en skyggeidentitet som filosof (cand. mag.), og jeg skrev speciale om kropsbevidsthed uden at bevæge andet end fingrene og øjnene. For et par år siden, skrev jeg så en rigtig bog om kropsbevidsthed – med øvelser og det hele (“Kroppens indre landskaber – en praktisk indføring i kropsbevidsthed”). Når jeg ikke underviser yoga, holder jeg foredrag & workshops om krop og sind, og har klienter i 1:1 forløb. Du kan læse mere om mig og det jeg laver på min hjemmeside  indrelandskaber.dk  

Om Lone Thomsen:

Man kan måske sige at min yoga catchphrase er – Din krop- Din yoga. Jeg gør altid mit bedste for at skabe et så rummelig og præstations frit rum som muligt. For mig handler yoga ikke om at kunne udføre stillingerne perfekt, men mere om at øge kropsbevidstheden og opdage hvad der sker i kroppen og sindet på vej ind og ud af stillingerne. Yoga er ikke et mål der skal nås, men en mulighed for at lære sin krop (og måske sig selv) at kende på en ny måde.

Jeg er certificeret Yogalærer , og certificeret Traume Orienteret yogalærer, personlig træner, kostvejleder, reformer instruktør, mindfulness underviser og rådgiver i vane/livsstils ændringer, og er i gang med sidste år på et 4 års meditations forløb. Du kan læse mere om mig og det jeg tilbyder på min webside: http://yoga-in-life.dk/  

Praktisk:

Pris: Early bird pris for hele weekenden inkl  mad og drikke: 2250 kr. (Prisen efter d. 1 maj: 2595 kr.)

Sted: Saxild Kulturhus, Rudevej 100, 8300 Odder. I lyse hyggelig, fredelig og rummelige omgivelser tæt ved Saxild Strand og skøn natur.

Køb billetter her: https://www.odderbilletten.dk/?ytroute=/arrangementer/32682/yoga-fordybelse-weekend/

Overnatningsmuligheder: