YOGA EVENTS OG WORKSHOPS

MAD OG FØLELSER – HVORFOR SPISER DU… EGENTLIG?

Nogle mennesker spiser af vane og på klokkeslæt. Andre spiser pga. den madkultur eller det miljø, de er en del af. Og rigtige mange spiser blandt andet for at kontrollere, dække eller dulme følelser.

Juletiden er for mange en udfordrende tid, når det kommer til at navigere madindtag midt i masser af søde fristelser og familiemedlemmers velmenende opvartning. Og det kan bidrage til at, den ellers sunde livsstil bliver tabt på gulvet. Så mange går julen i møde med en bekymring for at tage på. Det bedste ville nok være at spise når man er sulten og stoppe med at spise når man ikke længere mærker sult, men det er for mange meget lettere sagt end gjort.

Oplægget her handler om følelsesmæssig spisning, spisemønstre og mad-ro. Det handler også om selvindsigt og om at få øjnene op for de mønstre, som er i den kultur, man befinder sig i.

Program:

 • Fra 16:30 til ca 18:30 er der foredrag med diskussion og spørgsmål.
 • Kl 18:30 serveres der suppe lavet på Happy Food forests glade grøntsager.
 • Vi spiser (til vi ikke er sulten længere) og snakker ind til kl ca. 20:30

Om Lone

Lone har firmaet Yoga in life, herigennem arbejder hun som yogalærer, mindfulnessunderviser, personlig træner og kostvejleder.

Lone har en stor interesse for vaneændring og harmonisk livsstil, og hun mener, at slankekure er noget af det mest ukærlige der findes.  Hun har selv tidligere levet med overvægt/yo-yo vægt, med tilhørende forvrænget selvbillede og fysiske smerter, og været igennem alle de slankekure og kosttrends der findes. Ved at dykke lidt dybere ned i de bagvedliggende grunde, har hun nu fundet en god balance i spise- og kostvaner.

Afholdelsessted: Happy Food Forest

Adresse: Hørret skovvej 16, 8320 Mårslet

YOGA, CUPPING & AKUPRESSUR -EN PLEJENDE WORKSHOP

Har du lyst til en dag med særlig selvpleje til krop & sind, i dejlige omgivelser og med lækker mad, så der denne unikke, intime Yoga & Massage workshop måske det du søger.
Denne exclusive workshop indeholder både yoga, meditation, sanseafspænding, og undervisning i at bruge cupping og akupressur som selvbehandling, samt kaffe/te og så tryller Volleshaves dygtige kok også en 2-3-retters lækker vegetarisk menu frem. (oplys evt. allergier ved tilmelding)

VEJLEDENDE PROGRAM:

~ 8.50-9.00 Ankomst
~ 9.00-9.15 Intention & motivation
~ 9.15 -11.15 Meditativ Yoga & sanse afspænding
~ 11.15-11.35 Pause med te & kaffe
~ 11.35- 12.35 Intro-workshop -Cupping og Akupressur som selvbehandling.
~ 12.35-13.15 Meditation, kontemplation & Åben rum
~ 13.15-14.30 Vegetarisk menu & lækker dessert

PRIS & BILLETTER : https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/22269/yoga-cupping-og-akupressur-workshop/

Yoga- som forebygger og frisætter

Yogasessionen vil være et mix af Hatha yoga, flow og sensitiv yoga, niveauet vil blive tilpasset så alle kan være med. Uanset om du er helt nybegynder eller rutineret yogi så er du velkommen og du vil blive mødt der hvor du er i din yoga praksis.
Vi laver kraftfuld langsom yoga, der både styrker og strækker. Vi øver os i at opdage og lytte til kroppens ”sprog”, erfare hvordan vi bedst kan bevæge os pleje egen krop. Hvornår skal vi give lidt mere og hvornår skal vi give lidt mindre? Hvordan kan vi vise hensyn til evt. skader og samtidig bevæge os med frihed? Dette er noget af det vi med venlighed vil undersøge igennem denne yoga session.
Lone Thomsen er yogalærer, mindfulness underviser, personlig træner, kostvejleder og arbejder med vane rådgivning. Hun har arbejde fast med yoga, meditation og sundhed siden 2018, har over 1000 undervisningstimer bag sig. Se mere på www.yoga-in-life.dk
Lone er også eventets arrangør, så har du spørgsmål til denne workshop eller yogaen, så tøv ikke med at kontakte hende på: lone@yoga-in-life.dk

Cupping og Akupressur som selvbehandling.

På denne mini workshop vil du blive introduceret til at kunne bruge cupping og akupressur som en del af din selvomsorgs palette.

Cupping er en massage metode hvor en hul genstand – hos mig er det en cup lavet af blød silicone – sættes på huden og suges fast ved hjælp af et undertryk. Dette sug fungerer som en yderst effektiv massage, der skaber kraftig øget blodgennemstrømning i hud, muskler og bindevæv. Massagen med cupper stimulerer samtidigt lymfesystemet og kan hjælpe kroppen af med væskeophobninger.

De fleste oplever via cupping hurtig lindring på muskelspændinger og stivheder i kroppen samt en fornemmelse af øget energi og over tid kan man opleve bedre hud, færre væskeophobninger og mindre cellulitis.
Akupressur er blide, masserende tryk og strøg på udvalgte områder og punkter på kroppen (akupunkturpunkter og meridianbaner) og kan være en dejlig måde at have kontakt med sig selv mens man støtter kroppens selvhelbredende kræfter.

Efter workshoppen vil du have en bedre forståelse af hvordan cupping og akupressur kan bruges på din egen krop og du vil have nogle cupping teknikker og en håndfuld akupressur punkter at gå i gang med.

Det er primært en praktisk oplevelse med masser af plads til mærke, prøve og stille spørgsmål.
Anne Louise har været Akupunktør og Cuppingmassør siden 2005 og arbejder fuldtid som behandler i egen klinik i Beder. Se mere på www.akupunkt.dk

Kærlig & venlig ferie yoga – UDSOLGT

D 21-10 2023 kl. 13-16.00

Denne workshop er for dig der ønsker en pause og et frirum, hvor du kan prioritere egen omsorg, pleje dig selv, dit nervesystem og DIN yoga praksis.

PROGRAM

 • 12.45 Ankomst
 • 13.00 Intention og meditation  
 • 13.15 Mild meditativ Yoga & afspænding
 • 14.30 Pause med te & snacks
 • 14.50 Meditation og sanse afspænding
 • 15.30 Opdagelser & refleksioner
 • 16.00 Afrunding og farvel

Temaet er Ahimsa og der inviteres til at lave yoga på kærlig og venlig måde. Ahimsa der almindeligvis omtales som “ikkevold”, men mere bogstaveligt oversat fra sanskrit som “fravær af skade” og er et ældgammelt begreb, der stammer fra Vedaerne – indisk åndelig og filosofisk visdom.

Vi øver os i at opdage de ubevidste negative mønstre og tanker der til tider kører på autopilot, og ser om vi kan vælge en bedre og ikke volddig strategi for os selv. 

Vi laver mild meditativ yoga og slutter af med en lang sansende krops- scanning og god tid i savasana. Yogaen er sammensat af elementer fra Hatha yoga, sensitiv yoga og krydret med yin yoga.

Der er bliver inviteret til at PAUSE den måske forhastet hverdage og den glorificeret travlhed, og komme helt ned i gear via langsom yoga, med milde og dybere stræk, hvor vi løsner og plejer bindevævet og dermed giver vores nervesystem kærlig og venlig pleje

Alle kan deltage uanset erfaring eller niveau, der skal blot være lyst til at slippe stressen, travlheden nyde yoga og øve sig i at mærke sig selv og egne behov.

Der vil blive serveret være te/kaffe og snacks i pausen:-)

PRAKTISK:

Hvor: Odder Fitness Center, Højgårdsvej 9A. Sal 3

Medbring: Vand, notesbog og skriveredskab.

Pris:149kr – Køb billetter her: https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/21719/yoga-workshop–kaerlig-og-venlig-ferie-yoga/

yoga and the beach . strand yoga . natur yoga

NATUR YOGA MED HAVDYB- STRAND ELLER I PRIVAT HAVE:

Ønsker I privat yoga event ved/nær Saksild Strand.

Jeg afholder private yoga events efter aftale, både heldags og halv dags arrangementer er mulige. Eventet kan sammen sættes efter jeres ønsker. Men kunne fx være en af følgende:

 • Morgen yoga og havdyb med efterfølgende Brunch
 • Sove lidt længere og vi blot mødes til Yoga & Brunch.
 • Yoga & Tapas
 • Yoga & Meditation med efterfølgende gåtur.
 • Kan også være i blot ønsker at mødes til 1-2 timers yoga og så returnere til eget sommerhus/ferie planer.
  • * Afhængig af hvilket type event og antal deltager, så varier priserne fra 750kr – 2500kr.

Saksild Strand er kendt som en af Danmarks bedste badestrande, og det er ikke uden grund. Her er det reneste vand og babyblødeste hvide sand, og mange har stranden som deres yndling. De rolige omgivelser bliver suppleret af gode toiletforhold, livreddertårn, dejlige isboder, spisesteder og kort afstand til campingplads og sommerhuse. Du kan læse mere om de mange muligheder i området her: https://www.kystlandet.dk/kystlandet/oeer-og-byer/saksild